Data / Telefonie

Data / Telefonie

shutterstock_230591164Een data installatie is van essentieel belang voor het goed functioneren van uw computer-, telefonie en netwerk. Of dit nu in uw woonhuis is of bij u in het bedrijf.

Morais Elektrotechniek is tevens  installateur voor data- en telefooninstallaties. Morais Elektrotechniek  en ontwerpt en installeert complete data- en telefoonnetwerken, inclusief infrastructuur en installatie van actieve componenten.

Voor particulieren

shutterstock_133904561Ook voor in uw woning helpen wij u graag meedenken met een eenvoudige en betaalbaar netwerk. Vanuit uw meterkast de keuze voor telefonie en of een netwerk aansluiting ten behoeve van uw computer, dit kan zeer eenvoudig. Het is helaas niet altijd mogelijk in een woning een draadloos netwerk te creëren, dit is van meerdere factoren afhankelijk, daarom is de keuze voor een eenvoudig, betrouwbaar en betaalbaar netwerk een goede optie. Vraag naar de mogelijkheden die er zijn.

Voor bedrijven

Bij kantoren of bedrijfspanden is het vaak de bekabeling voor pc, telefoon, printers en tegenwoordig in mindere mate fax apparaten. Wij verzorgen de aanleg van alle bekabeling tussen de server en de computers, maar ook alle bekabeling tussen de telefooncentrale en alle telefoontoestellen, verzorgen wij voor u.