Installaties

Elektrotechnische Installaties

shutterstock_179838815Wij werken voor particulieren, zakelijke opdrachtgevers, scholen en overheidsinstellingen en hanteren daarbij alle geldende veiligheidsnormen. Bij Morais Elektrotechniek geldt dat maatwerk voorop staat. Door goed contact te houden met de opdrachtgever zijn wij in staat om de wensen te vertalen naar een technisch product.

Naast licht- en krachtinstallaties, informatie- en communicatietechnologie├źn ontwerpt en installeert Morais Elektrotechniek ook ge├»ntegreerde verlichtingssystemen, beveiligingssystemen, data/ telefonie en zonnepanelen installaties. Ook beschikken wij over een afzonderlijke afdeling service & onderhoud die elektrotechnische veiligheidskeuringen en inspecties verzorgt, periodiek onderhoud uitvoert en storingen oplost.

Erkende installateur

Wij zijn een REI 2020 en REDE 2020 landelijk erkend installatiebedrijf en leveren dus ook de kwaliteit en kennis die u mag verwachten. Daarnaast zijn wij u graag van dienst bij het adviseren, tekenen en ontwerpen van zowel elektrotechnische als verlichtingsinstallaties.

Klantvriendelijkheid staat bij ons voorop. Dat wil zeggen dat bij ons elke klant een installatie naar wens krijgt. Of het nu gaat om een kleine aanpassing of een complete installatie, Morais Elektrotechniek kan het voor u realiseren.